izbornik !

   Općina
   Kultura
   Šport
   Turizam
   Linkovi

DOPUNE PROSTORNOG PLANA

 

Poštovani stanovnici Općine Dugi Rat.

Izmjenama zakona pojednostavljena je procedura ishođenja dokumentacije za gradnju na pojedinim područjima Općine, a Općina je sa stručnim službama pripremila prijedlog izmjena Prostornog plana u skladu s novim zakonskim odrednicama. Navedene izmjene nalaze se pred usvajanjem od strane Općinskog vijeća. Kako bismo minimalizirali mogućnost da nekoga uskratimo za pripadajuća mu prava molimo Vas da proučite dokumentaciju u prilogu. Ukoliko smatrate da bi i neka od vaših čestica mogla biti uključena u navedene izmjene Prostornog plana molimo Vas da nam do nedjelje, 22. veljače pošaljete e-mail s oznakom čestice na:

odrsocijalnovijece@gmail.com

Vaše će traženje biti upućeno stručnim službama na ocjenu utemeljenosti, te će se ovisno o stavu stručnih službi prijedlog prihvatiti ili ne.

Napominjemo kako konzultiranje javnosti po ovom pitanju nije zakonska obveza Općine, ali smo se na takav postupak odlučili kako nitko ne bi bio uskraćen za prava. Zbog navedenog stav stručnih službi  o vašem prijedlogu smatrati će se konačnim stavom Općine i o njemu se neće dalje raspravljati. Informacija o prihvaćanju ili neprihvaćanju vaših prijedloga uputiti ćemo e-mailom na adresu s koje nam je zahtjev poslan.

01 PPUO Dugi Rat - II izmjene i dopune - VAŽEĆI PLAN
02 PPUO Dugi Rat - usklađenje sa ZPU - prijedlog 26-01-2015
03 PPUO Dugi Rat - usklađenje sa ZPU - prijedlog 26-01-2015 - pregledni prikaz
Obavijest o izradi dopune Prostornog plana uređenja općine

S poštovanjem,
Općinski načelnik i Općinsko vijeće.