Priopćenje Općinskog načelnika vezano za plaže

Poštovani mještani i iznajmljivači objekata,

zbog sve većeg broja prijava mještana da se na plažama ostavljaju ručnici u svrhu rezervacije mjesta na plaži ovim putem skrećemo pažnju na odredbu članka 73. Odluke o komunalnom redu Općine Dugi Rat temeljem koje na prirodnim i uređenim plažama zabranjeno ostavljanje raširenih ručnika, ležaljki, madraca na napuhavanje i drugih predmeta osobne namjene na plaži od 22 sata navečer do 10 sati ujutro drugog dana u svrhu rezervacije mjesta na plaži.

Takve stvari zatečene na plažama bez njihova vlasnika, odnosno korisnika smatraju se napuštenima, te su ih komunalni redari dužni ukloniti.

Ovim putem Vas sve lijepo molimo da s pridržavate navedenih odredbi i da svi iznajmljivači upoznaju svoje goste sa istom kako ne bismo bili prisiljeni uklanjati iste.

Stoga Vas molimo za razumijevanje kako bi ova turistička sezona ostala u pozitivnom sjećanju svima nama i turistima koji su nas došli posjetiti!

S poštovanjem,

Općina Dugi Rat

Možda će vas zanimati...

Skip to content
Ova internet stranica osigurava digitalnu dostupnost osobama s invaliditetom. Neprestano poboljšavamo korisničko iskustvo za sve i primjenjujemo relevantne standarde pristupačnosti.