Prijava štete od elementarne nepogode

Poštovani,

Općina Dugi Rat poziva sve mještane i sve pravne osobe koje su pretrpjele štetu na imovini uslijed nevremena (olujne i orkanske bure) koje je pogodilo područje općine Dugi Rat u razdoblju od 22. do 24. veljače 2019. godine, da u skladu s Metolodologijom za procjenu štete od elementarnih nepogoda (“Narodne novine” broj: 96/98) dostave podatke o nastaloj šteti na propisanom obrascu.

Obrazac o prijavi štete je sastavni dio ovog poziva.

Popunjeni obrazac treba se dostaviti Općinskom povjerenstvu za procjenu štete od elementarne nepogode i to:

  • e-mailom na adresu: stete@dugirat.hr
  • faxom: 021/734-900
  • osobno: na protokol Općine Dugi Rat
  • poštom na adresu: Općina Dugi Rat, Povjerenstvo za procjenu šteta od elementarne nepogode Općine Dugi Rat, Poljička cesta 133, 21315 Dugi Rat.

Obrasce prijave štete treba dostaviti do 04. ožujka (ponedjeljak) 2019. g. do 14:00 sati.

Informacije u svezi s prijavom štete mogu se dobiti u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Dugi Rat, radnim danom od 08:00 do 15:00 sati.

Na temelju izvještaja Općinskog povjerenstva za procjenu šteta od elementarne nepogode, a ovisno o odluci da li će Županija proglasiti elementarnu nepogodu ili ne, Općina će donijeti odluku o eventualnoj isplati novčane pomoći.

Dugi Rat, 25. veljače 2019.

Povjerenstvo za procjenu
šteta od elementarne nepogode

Možda će vas zanimati...

Skip to content
Ova internet stranica osigurava digitalnu dostupnost osobama s invaliditetom. Neprestano poboljšavamo korisničko iskustvo za sve i primjenjujemo relevantne standarde pristupačnosti.