OVO JE DUGI RAT ŽELJNO ČEKAO Ministarstvo objavilo sjajne vijesti: Kreće sanacija šljake

Poštovani mještani Općine!

Članak pod nazivom „Ovo je Dugi Rat željno čekao“, koji je izišao na stranici Dalmacije Danas, daje nam nadu da posao koji radimo i koji smo radili svih ovih 9 mjeseci donosi i neke konkretne rezultate. Zahvaljujem zastupnici Marijani Puljak kao saborskoj zastupnici na pomoći i traženju konkretnog odgovora od Ministarstva i Vlade RH. Nismo iznenađeni jer je zastupnica dobila odgovor koji smo i očekivali. Ministarstvo je na sastanku koji smo odradili s gosp. Horvatom, državnim tajnikom dalo obećanje da će prihvatiti sanaciju. Pored Marijane dosta Dugoračkih stručnjaka i volontera je uključeno u ovu problematiku te su svojim radom i lobiranjem pomogli Općini kako bi što prije sanirali otpad.
Dug je put do sanacije jer postoji procedura i koraci koji se zakonski moraju provesti. Mi smo Ministarstvu na dispoziciji jer znamo da s nama i resursima koje imamo sanaciju može brže provesti.

Načelnik
Tonči Bauk

Članak pročitajte ovdje.

Možda će vas zanimati...

Skip to content
Ova internet stranica osigurava digitalnu dostupnost osobama s invaliditetom. Neprestano poboljšavamo korisničko iskustvo za sve i primjenjujemo relevantne standarde pristupačnosti.