Obavijest o potrebnoj dokumentaciji za izradu pokaznih karata kod prijevoznika Promet d.o.o.

Poštovani,

obavještavamo vas o dokumentaciji koju je potrebno donijeti radi izrade pokaznih-personaliziranih karata prijevoznika Promet Split d.o.o.

NESUBVENCIONIRANE KARTE:

  • osobna iskaznica na uvid (ukoliko na osobnoj iskaznici nije naveden OIB onda je potrebno donijeti i dokument na kojem je vidljiv OIB), jedna fotografija (samo se skenira).

SUBVENCIONIRANE KARTE:

  • NEZAPOSLENI – osobna iskaznica na uvid (ukoliko na osobnoj iskaznici nije naveden OIB onda je potrebno donijeti i dokument na kojem je vidljiv OIB), jedna fotografija (samo se skenira) i potvrda o statusu nezaposlene osobe.
  • UMIROVLJENICI – osobna iskaznica na uvid (ukoliko na osobnoj iskaznici nije naveden OIB onda je potrebno donijeti i dokument na kojem je vidljiv OIB), jedna fotografija (samo se skenira) i dokaz o statusu umirovljenika (rješenje ili izliste s banke).
  • STUDENTI – osobna iskaznica na uvid (ukoliko na osobnoj iskaznici nije naveden OIB onda je potrebno donijeti i dokument na kojem je vidljiv OIB), jedna fotografija (samo se skenira) i potvrda fakulteta na uvid ako student nije unesen u bazu studenata.
  • UČENICI – osobna iskaznica na uvid (ukoliko na osobnoj iskaznici nije naveden OIB onda je potrebno donijeti i dokument na kojem je vidljiv OIB), jedna fotografija (samo se skenira) i potvrda škole na uvid ako učenik nije unesen u bazu učenika. Ako je riječ o učenicima koji ostvaruju pravo na sufinanciranje prijevoza od strane MZO (75%/1005) tada je obvezna i potvrda o ostvarivanju navedenog prava.

Karte se izrađuju na prodajnim mjestima Promet Split d.o.o.

Cijena karata .pdf

Možda će vas zanimati...

Skip to content
Ova internet stranica osigurava digitalnu dostupnost osobama s invaliditetom. Neprestano poboljšavamo korisničko iskustvo za sve i primjenjujemo relevantne standarde pristupačnosti.