Obavijest o namjeri subvencioniranja pokaznih autobusnih karata

Sukladno Odluci Općinskog načelnika od 21. rujna 2022. godine Općina Dugi Rat će sredstvima iz Općinskog Proračuna, pored već subvencioniranih karata pojedinim kategorijama korisnika s područja Općine Dugi Rat, subvencionirati i pokazne autobusne karte za ugovornog prijevoznika Promet Split, i to

Redovitim učenicima Srednje škole „Jure Kaštelan“ u Omišu koji ne ostvaruju pravo na subvencioniranu kartu po Odluci Vlade RH o kriterijima i načinu financiranja troškova javnog prijevoza redovitih učenika srednjih škola za školsku godinu 2022./2023., zbog manje od 5 km udaljenosti od mjesta prebivališta-boravišta do škole.

(U ovu kategoriju spadaju redovni učenici Srednje škole „Jure Kaštelan“ u Omišu, kojima je mjesto prebivališta-boravišta područje naselja Duće.)

Učenici koji ostvaruju ovu vrstu subvencionirane pokazne karte dužni su na protokol Općine Dugi Rat, zaključno sa 29. rujna 2022. godine, dostaviti popunjeni obrazac SUB-PKSŠJK, koji se nalazi u privitku ove obavijesti te presliku važeće osobne iskaznice i potvrdu škole da redovno pohađa Srednju školu „Jure Kaštelan“ u školskoj godini 2022./2023.

Ovaj model subvencije primjenjivati će se od 1. listopada 2022. godine.

Dugi Rat, 22.9.2022.

OPĆINA DUGI RAT
Jedinstveni upravni odjel


  • Zahtjev za subvencioniranu pokaznu autobusnu kartu za srednjoškolce .docx

Možda će vas zanimati...

Skip to content
Ova internet stranica osigurava digitalnu dostupnost osobama s invaliditetom. Neprestano poboljšavamo korisničko iskustvo za sve i primjenjujemo relevantne standarde pristupačnosti.