Obavijest

Srednja škola Braća Radić Kaštel Štafilić –Nehaj provodi projekt Revitalizacija vinogradarstva u SD županiji kroz koji omogućava nezaposlenima iz Splitsko-dalmatinske županije besplatno obrazovanje u programu Voćar, vinogradar, vinar. Projekt je prema mišljenju Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih od iznimne važnosti za našu županiju jer se njegovi ciljevi podudaraju sa strategijom razvoja iste.

KAŠTELANSKA VINARSKA ŠKOLA je BESPLATAN program obrazovanja odraslih u organizaciji Srednje škole Braća Radić iz Kaštel Štafilića i Javne ustanove RERA S.D. te je sufinanciran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda. Po završetku programa, polaznici će steći znanja iz područja: VOĆAR, VINOGRADAR, VINAR. Stečeno zanimanje će biti upisano u e – radnu knjižicu. Projekt je namijenjen osobama starijim od 34 godine koje nisu u radnom odnosu duže od godinu dana.

Pohađanje programa za sve sudionike iz Splitsko – dalmatinske županije je besplatno, osigurana je naknada troškova puta i smještaj (po potrebi) te svi nastavni materijali. Prijave traju do 15.11.2019., a broj polaznika je ograničen.

Prijave su putem poveznice http://kastelanska-vinarska-skola.eu/program-prijavi-se/.

Možda će vas zanimati...

Skip to content
Ova internet stranica osigurava digitalnu dostupnost osobama s invaliditetom. Neprestano poboljšavamo korisničko iskustvo za sve i primjenjujemo relevantne standarde pristupačnosti.