Kontakt

OPĆINA DUGI RAT

adresa: Poljička cesta 133 | HR-21315 Dugi Rat
tel: +385 21 735 291
fax: +385 21 734 900
e-mail: opcina@dugirat.hr
web: www.dugirat.hr

Radno vrijeme Upravnih tijela Općine Dugi Rat:

  • dnevno radno vrijeme Jedinstvenog upravnog odjela i Vlastitog pogona Općine Dugi Rat je svaki radni dan od 07.00 do 15.00 sati
  • uredovno radno vrijeme za rad sa strankama u Upravnim odjelima Općine Dugi Rat je svaki radni dan od 7.30 do 11.00 sati
  • uredovno radno vrijeme općinskog načelnika za rad sa strankama u pravilu je utorkom od 8.00 do 11.00 sati.
    Zainteresirani građani mogu dogovoriti sastanak s općinskim načelnikom Općine Dugi Rat na broj telefona +385 21 735 291. Pri dogovoru je potrebno najaviti i temu razgovora.

 

Kontaktirajte Općinu Dugi Rat
Kontakt

 

Obavijest o radu sa strankama povodom pandemije COVID-19

S obzirom da su protuepidemijske mjere i dalje na snazi za vrijeme trajanja epidemije službenici općinske uprave neće do daljnjega neposredno raditi sa strankama, već će se zahtjevi stranaka zaprimati elektroničkim ili telefonskim putem.

Ukoliko nije moguće zahtjev stranke riješiti bez prisutnosti iste rad sa strankama može se iznimno osigurati u prostorijama Općine, uz prethodni dogovor i najavu putem telefona svakog radnog dana u vremenskom periodu od 8:00-13:00 sati na 021/734-900 ili e-maila opcina@dugirat.hr ili e-maila odgovarajućeg službenika.

Stranke se mogu obratiti općinskoj upravi pisanim putem, slanjem pismena poštom ili putem e-mail adresa te telefona pojedinih službenika Općine Dugi Rat objavljenih i dostupnih na web stranici Općine : https://www.dugirat.hr/jedinstveni-upravni-odjel/

U slučajevima prijema stranaka, iste će se primati u vijećnici Općine Dugi Rat kako bi se mogao osigurati potreban razmak između sudionika od 2 metra i vremenski period potreban za redovito provjetravanje i prozračivanje prostorija između dva sastanka.

Mole se stranke da dođu u točno dogovoreni termin ili u slučaju nemogućnosti dolaska zatraže novi termin, te da se drže svih propisanih mjera sprječavanja širenja virusa.

Općina Dugi Rat

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status