Energetska obnova dječjeg vrtića Dugi Rat

Dječji vrtić Dugi Rat

Projekt obnove zgrade dječjeg vrtića Dugi Rat prijavili smo na raspisani natječaj NPOO (Nacionalni plan oporavka i otpornosti) Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine, odnosno Fonda za zaštitu okoliša.

Izrađen je Izvještaj o energetskom pregledu zgrade i Energetski certifikat zgrade, kao i Glavni projekti građevinskih radova i strojarskih instalacija.

Aktivnosti koje su planirane ovim projektom odnose se na izradu projektne dokumentacije, energetsku obnovu (uređenje ravne krovne terase i krovne terase zgrade, uređenje fasade zgrade te instalacija dizalica topline i ventilacije zraka), zatim stručni nadzor i upravljanje projektom i na koncu promidžba projekta i vidljivost.

Cilj realizacije projekta je povećanje energetske učinkovitosti navedene zgrade što će za posljedicu imati uštedu energije te smanjenje emisije stakleničkih plinova, dok se istovremeno povećava kvaliteta boravka i rada u toj zgradi.

Ukupna vrijednost realizacije ovog projekta procijenjena je na 244.061,25 eura, od čega se po natječaju očekuju sredstva u iznosu od 195.695,87 eura.

Možda će vas zanimati...

Skip to content
Ova internet stranica osigurava digitalnu dostupnost osobama s invaliditetom. Neprestano poboljšavamo korisničko iskustvo za sve i primjenjujemo relevantne standarde pristupačnosti.